Sopot, ul. Pułaskiego 15

ADAPTACJA BUDYKU MIESZKALNEGO NA KLUB MUZYCZNY
Sopot, ul. Gen. Kazimierza Pułaskiego 15

Bryłę budynku pozostawiono bez zmian. Odnowiono elewacje. Gruntownie przebudowano wnętrze, dostosowując je do nowej funkcji. Parter i piętro zaprojektowano jako niezależne, obsługiwane przez jedno zaplecze kuchenne (za pomocą małej windy towarowej). Na piętrze zaplanowano dużą salę, w której mogą odbywać się koncerty. Na parterze umieszczono dwie mniejsze sale z przeznaczeniem na konsumpcję. Wnętrza klubu NIE zostały zaprojektowane przez moja firmę. Od czasu zakończenia adaptacji klub zmienia systematycznie zarządzających, którzy wprowadzają na własną rękę zmiany we wnętrzach.

AUTOR PROJEKTU ADAPTACJI
arch. Katarzyna Rembarz

DANE LICZBOWE
powierzchnia zabudowy 159 m2
powierzchnia użytkowa 255 m2
kubatura ok. 1300 m3

PROJEKT 2002
REALIZACJA 2002-2003